Pentru comenzi sau întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi !

Calculează prețul / Рассчитать стоимость

Jaluzele verticale cu multifactură

jaluzele-verticale-cu-multifactură-verticalinie-multifacturnie-jaliuzi

Jaluzele verticale cu multifactură – o combinație unică de țesături de diferite texturi și culori, inserții speculare atractive aurii sau argintii si alte elemente decorative. Constructia jaluzelelor permite crearea diferitor straturi și forme geometrice. Acest tip de jaluzele oferă posibilitatea de a crea diferite combinații de forme, culori și materiale.

În ultimă tendință, jaluzele verticale cu multifactură sunt active utilizate pentru decorarea birourilor și apartamentelor sau caselor moderne. Acest tip de jaluzele este un înlocuitor ideal a perdelelor tradiționale, și nu împiedică circulația normală a aerului în încăpere. Jaluzelele cu multifactură se deschid la fel ca și perdelele obișnuite: de la centru spre margini, inspre mecanism, sau de la mecanism.

Multifacturarea jaluzelelor vertical este creată datorită combinării mai multor material suprapuse. Combinația diferitor înălțimi, texture și culori a lamelelor transforma jaluzelele din vertical obișnuite în vertical cu multifactură, ele devin mai attractive, originale și elegante.